Studentele au picat al treilea examen al anului, pentru că aşa au vrut Pavel şi State

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Reşiţa a ajuns la al treilea eşec în tot atâtea meciuri disputate în Liga Naţională de handbal, după ce a pierdut, în faţa propriilor suporteri, 19-20 (8-10), partida cu SCM Craiova. Este al doilea meci consecutiv pierdut de reşiţence la limită.

După un debut complet ratat de campionat, handbalistele de la Universitatea Reşiţa erau practic obligate să învingă SCM Craiova, echipă nou-promovată în Liga Naţională şi cu care se află în luptă directă pentru menţinerea pe prima scenă a handbalului feminin românesc. Decimată de accidentări şi plină de improvizaţii, echipa pregătită de Florin Pera nu a reuşit chiar cel mai grozav joc. În faţă a avut o echipă care a investit mult în vară şi care are în componenţă câteva jucătoare cu mare experienţă, cum ar fi Mia Rădoi sau Victorina Bora. În plus, studentele au avut de înfruntat şi arbitrajul ostil al lui Pavel şi State, cei doi oameni în negru care au făcut tot posibilul ca oltencele să plece cu cele două puncte din Banat.
Reşiţa a pierdut un meci de patru puncte şi rămâne pe zero în clasament, iar acum se pregăteşte de un program infernal. Duminică joacă la Braşov, cu Rulmentul, marţi, acasă cu super-echipa Oltchimului, iar apoi pleacă în vizită la Deva. Studentele nu au răgaz să-şi tragă sufletul pentru că vin alte două meciuri grele pe teren propriu, cu Tomis Constanţa şi vicecampioana României, Jolidon Cluj.


Experienţa a făcut diferenţa
    “Din păcate, la acest joc nu am avut tot lotul la dispoziţie. Am jucat cu improvizaţii şi cred că a câştigat experienţa. Trebuie să ridicăm capul, să mergem mai departe, chiar dacă am pierdut acest joc foarte important. Campionatul este lung, suntem abia la început şi cred că putem să ne revenim. Am făcut un joc foarte bun la Baia Mare, dar nu am fost lăsaţi de arbitri. Acum, au fost din nou nenumărate momente în care s-a dat aiurea şapte metri pentru oaspete şi multe alte greşeli. Nu căutăm scuze şi nu vrem să dăm vin ape arbitraj, pentru că nici noi nu am făcut cel mai bun joc, dar orice lucru, cât de mărunt, contează într-un asftel de joc”, a declarat antrenorul studentelor.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite