Reşiţa: Studentele reclamă că au fost furate la Buzău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Universităţii îi pune la zid pe arbitrii meciului pierdut pe terenul lui HCM Buzău.

Înfrângerea suferită de Universitatea Reşiţa într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii Naţionale de handbal feminin în deplasarea de la Buzău, cu contracandidata la menţinerea în primul eşalon, HCM din localitate, a declanşat un atac virulent al oficialilor bănăţeni la adresa brigăzii de arbitri Barbu-Nica. Reşiţencele au pierdut la limită, scor 21-22, şi pun asta pe seama celor doi cavaleri ai fluierului.

“Şi-au bătut joc de fete!”
    “Nu este posibil aşa ceva. Practic, cei doi arbitri şi-au bătut joc de munca fetelor. Pentru ce ne-am pregătit toată săptămâna? Nu-mi vine să cred că la nivelul Ligii Naţionale poate exista un asemenea arbitraj. E drept că noi am făcut o primă repriză slabă, dar după pauză am controlat jocul. Atât cât s-a putut, pentru că arbitrii au făcut tot posibilul ca noi să pierdem la Buzău. Au permis gazdelor să stea minute bune în atac fără să fluiere pasiv, au inventat eliminări şi au luat decizii dintre cele mai bizare prin care au avantajat gazdele”, a declarant antrenorul Florin Pera.

Reclamaţi la federaţie
    Oficialii clubului de pe Bârzava se aşteptau la surprize din partea celor doi fluieraşi, motiv pentru care au cerut Federaţiei Române de Handbal să trimită un observator la meciul de la Buzău. În ciuda prezenţei în tribună a lui Toma Pleşa, fost purtător al ecusonului EHF, Barbu şi Nica şi-au cam făcut de cap. “Îmi spuneau spectatorii gazdă după meci că a fost un arbitraj mizerabil şi că nu se pot bucura de o astfel de victorie. Vom înaintea un memoriu federaţiei şi îi vom recuza pe viaţă pe cei doi arbitri”, a adăugat profesorul Pera.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite