Reşiţa: Strada cu noroi va fi salvată la toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii de pe Rodnei care au semnalat ziarului „Adevărul de Seară” şanţurile de pe strada lor au primit răspuns de la E.ON. Societatea care distribuie gaze reşiţenilor le cere oamenilor să aibă răbdare până când tranşeele vor fi astupate şi carosabilul, refăcut.

Nemulţumirile cetăţenilor de pe strada Rodnei din Reşiţa, care se plângeau că nu mai pot intra cu maşinile în garaje şi că duc nămol în case din cauza societăţii E.On Gaz, nu au rămas fără ecou. După ce Alina Cumpan, consilierul primarului Mihai Stepanescu, a spuscă sarcina aducerii asfaltului în care s-au săpat şanţuri pentru conductele de gaz la starea iniţială revine executantului lucrării, conducerea E.On Gaz a emis un comunicat oficial.
„Compania noastră are în derulare o lucrare importantă de investiţii pe străzile Zarandului, Gutâi, Rarău, Făgăraş şi parţial Rodnei din municipiul Reşiţa, în scopul modernizării unui tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale. Nemulţumirea populaţiei poate fi îndreptăţită, dat fiind disconfortul creat, însă mult mai importantă este siguranţa obţinută în urma acestor lucrări. Problema refacerii carosabilului afectat în urma săpăturilor ne preocupă permanent, dar aceste lucrări sunt realizate cu firme specializate în acest domeniu şi agreate de autorităţile locale, conform legislaţiei în vigoare”, a spus Florentina Maghiar, purtător de cuvânt E.On Gaz.

Mai au de aşteptat
Societatea care distribuie gaze naturale susţine că depune toate eforturile pentru ca lucrările de reabilitare şi intervenţiile în sistemul de distribuţie să se realizeze în condiţiile şi termenele agreate cu autorităţile locale şi firmele de refacere a carosabilului, astfel încât disconfortul creat să fie cât mai redus.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite