Reşiţa: Sportul alb, relaxare pentru ocupaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încă de la primele ore ale dimineţii, tinerii dependenţi de mişcare au ocupat terenurile de tenis din oraş.

Game set, match! Asta vor să audă, în weekend, reşiţenii obosiţi de cele opt ore pe zi petrecute în faţa calculatorului, între patru pereţi. Sportul alb este o opţiune naturală pentru tinerii care vor să se încarce de energie pozitivă. Astfel că mulţi dintre ei au fost mai curioşi de scorul meciurilor jucate astăzi împreună cu prietenii lor decât de rezultatul euro-alegerilor. „Vin să mă relaxez. De cele mai multe ori, ajung pe teren la final de săptămână pentru că atunci îmi permite timpul. O partidă de tenis este un bun prilej de a te întâlni cu prietenii şi de a face mişcare” , a explicat Niki Florea, un tânăr reşiţean.

Terenurile destinate agrementului  nu sunt foarte numeroase. Complexul Atlantic are în dotare două terenuri de bitum unde reşiţenii pot juca o partidă de tenis, iar pentru cei care preferă zgura se pot închiria terenurile situate în Lunca Pomostului.
„Avem două terenuri de tenis unde reşitenii se pot relaxa. Chiar de la orele dimineţii, când este răcoare, sunt deja ocupate. Sunt clienţi atât la sfârşit de săptămână, cât şi în timpul acesteia. Încercăm să le oferim pasionaţilor un mediu cât mai plăcut unde să se relaxeze câteva ore alături de prieteni”, a spus Dorel Ienovan, administratorul Complexului Atlantic.

Cât costă sportul elegant

Nu degeaba este tenisul considerat drept sportul bogaţilor. Accesul pe terenurile special amenajate solicită portofelele reşiţenilor. „Terenurile puse la dispoziţia clienţilor se închiriază. Pentru o oră aceştia trebuie să plătească 15 lei”, a explicat Dorel Ienovan. Terenurile de zgură au alte tarife. Cei care preferă un astfel de spaţiu se pot bucura de locaţiile din Lunca Pomostului, unde, pentru închirierea unui teren, un reşitean trebuie să plătească 25 de lei. Tinerii care nu vin pregăţiţi de acasă cu întreg echipamentul de joc pot închiria şi rachete, cu cinci lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite