Reşiţa: Spectacol şi muzică în Banatul Montan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Spectacol şi muzică  în Banatul Montan
Reşiţa: Spectacol şi muzică în Banatul Montan

Cei din trupa „Amazon” din Mexic au împlinit zece ani de activitate pe scena din staţiunea montană.

Spectacol de muzică şi culoare pe scena Festivalului Internaţional „Hercules” din Băile Hercuane. Au făcut senzaţie dansatorii Ansamblului din Novi Sad, desemnat în urmă cu trei ani „cel mai bun din Serbia”, dar şi diversitatea dansurilor şi costumelor. Aproape 1.000 de localnici şi turişti au savurat şi aplaudat zeci de minute evoluţia celor două formaţii.

Mariachii, atracţia Festivalului
„Dansatorii din Mexic, împreună cu domnul Alejandro Coronado, coordonatorul acestora, au serbat 10 ani de existenţă chiar la Băile Herculane. Printre dansurile care au putut fi admirate pe scenă a fost un dans ritual de mulţumire soarelui şi un dans pentru apărarea ţestoaselor”, a spus Dan Liuţ, prezentatorul Festivalului. Muzica a fost asigurată de patru mexicani frumoşi şi talentaţi, cu pălării şi costumaţie specifică „Mariachii”, ce au cucerit pe loc publicul spectator.

Sârbii au fost sufletul petrecerii
Formaţia din Novi Sad a urcat pe scenă în aplauzele spectatorilor. „Ansamblul „Villa” din Novi Sad nu este la prima participare la acest Festival, fiind o formaţie cunoscută în toată Europa şi Canada”, a spus Gheorghe Ţunea, directorul Festivalului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite