Reşiţa: Şoferul unui bolid a provocat un accident cumplit (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Şoferul unui bolid a provocat un accident cumplit (UPDATE)
Reşiţa: Şoferul unui bolid a provocat un accident cumplit (UPDATE)

Patru tineri au ajuns la Spitalul Judeţean pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ora, 22.30

Şoferul care a provocat accidentul va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă. În urma accidentului a scăpat cu răni uşoare, dar pasagerul care îl însoţea are fracturi la braţ şi picior. Fata care se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului Renault a fost transportată la Spitalul Judeţean Timişoara cu răni destul de grave la cap. Şoferul din Renault a fost rănit uşor.Poliţiştii au finalizat cercătările accidentului care a avut loc în urmă cu trei ore. Vinovat de producerea lui este şoferul BMW-ului, Francisc F., de 19 ani. “ Maşina BMW se deplasa spre Bocşa. Şoferul a intrat într-o depăşire fără să se asigure şi s-a izbit frontal dreapta de un autoturism Renault care circula din sens opus”, a declarat subcomisar Traian Dragomir, şeful Biroul de Siguranţa Circulaţiei în Mediul Urban.

Ora, 21.00


Accidentul a fost provocat de un tânăr care nu are nici 20 de ani. Accidentul a avut lovc la ieşirea din Câlnic către Timişoara. “Băiatul care conducea  BMW-ul venea cu viteză foarte mare. A făcut slalomuri şi a intrat în maşina care venea dinspre Timişoara, pe contrasens”, a explicat o martoră a accidentului. Imediat după ce cele două maşini s-au lovit, bolidul s-a oprit într-o casă. “ Numia ce am intrat de pe stradă în curte şi am auzit buşitura. Norocul meu că nu eram acolo că poate mă prindea. L-am scos pe băiatul din dreapta care cred că are piciorul rupt şi am luat de la un vecin un furtun să stingem maşina”, a spus Petru Franţ, propreitarul casei în care s-a oprit BMW-ul.


image


În accident au fost implicaţi patru tineri. Fata care se afla pe locul din dreapta al maşinii care circula regulamentar este în stare foarte gravă. În aceste momente medicii fac tot posibilul pentru a o salva, existând posibilitatea de a fi transportată la Timişoara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite