Reşiţa: Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat nu ştie că şi-a omorât iubita!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat nu ştie că şi-a omorât iubita!
Reşiţa: Şoferul vitezoman care a provocat carnagiul din Banat nu ştie că şi-a omorât iubita!

Tânărul a aflat că prietena sa a decedat în urma accidentului cu sase morti şi a făcut o depresie. Anterior, i s-a spus că cele două majorete decedate ar fi internate într-un salon alăturat. Şase familii se pregătesc să-şi îngroape rudele pierdute în tragicul accident de la Birda.

CITEŞTE şi:

VIDEO FOTO Timişoara: Beizadeaua care a omorât şase oameni
adevarul.es- În lume, 1.270.000 de persoane mor anual în accidente de trafic
Timişoara: Vitezomanul de 18 ani care a produs carnagiul din Banat şi-a revenit (GALERIE FOTO) UPDATE Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO

UPDATE: Claudiu Hauptman a aflat ca prietena sa a decedat în urma accidentului cu sase morti şi a făcut o depresie.

La capela Cimitirului Nr. 7 din Reşiţa, acolo unde au fost depuse trupurile neînsufleţite ale Adelinei Ardelean şi Deliei Roşianu, cele două tinere care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului accident de la Birda, vin începând de aseară zeci, poate chiar sute de persoane.

Încă nu ştie ce drame a provocat

Pe patul de spital al secţiei de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Timişoara, Claudiu Hauptmann, şoferul care le-a gonit spre moarte pe fetele care nu împliniseră încă vârsta majoratului, habar nu are că iubita sa şi cea mai bună prietenă a acesteia se află acum în coşciug. Tânărului i s-a ascuns că cele două majorete şi-au pierdut viaţa, el ştiind că acestea sunt internate într-un salon alăturat. Celălalt băiat, al patrulea ocupant al Pegeutului, se află şi el internat la Spitalul Judeţean din Timişoara, având probleme la bazin, mâini şi picioare, dar viaţa lui nu este pusă în pericol.

A îndoliat două oraşe!

La căpătâiul fetelor vin încontinuu rude, prieteni, vecini, cunoştinţe sau simpli cetăţeni impresionaţi de tragedia de pe şoseaua care leagă Timişoara de Reşiţa. Tuturor le este greu să se împace cu ideea că Adelina şi Delia au plecat prematur din rândul lor. La doar câţiva kilometri distanţă, la Bocşa, alte patru familii se pregătesc să-şi îngroape morţii. Patru la număr, doi fiind tată şi fiu.  „Vă rog să ne lăsaţi acum. Nu e momentul să vorbim despre ce s-a întâmplat”, ne-a spus mama unuia dintre cei decedaţi.

Majoretele vin să-şi ia rămas bun


Julia Purcatita, colegă în trupa de majorete a echipei masculine de handbal UCM Reşiţa cu Adelina şi Delia, povesteşte despre suferinţa ei şi a prietenilor tinerelor. „E jale mare. Toată lumea le plânge pe fete şi parcă nimănui nu-i vine să creadă. Am înţeles că băieţii sunt bine şi că lui Claudiu nu i-a spus nimeni nimic. El nu ştie ce s-a întâmplat cu Adelina şi Delia. I-au spus că fetele sunt într-un alt salon. Toate fetele din trupa de majorete vom veni la înmormântare în costumele noastre de scenă, de care Adelina şi Delia erau foarte mândre”, spune Julia. 

Elevi eminenţi

Profesorii de la Liceul Diaconovici Tietz din Reşiţa sunt şi ei marcaţi de decesul fetelor, despre care spun că erau nişte eleve model. „Încă sunt şocată. Erau foarte respectuoase. Adelina era de nota zece la engleză, dar şi Delia învăţa bine. Erau două fete foarte frumoase, sociabile şi prietenoase. Toţi patru erau în clasa a XI-a B. Claudiu învaţă şi el foarte bine, nu e fiţos şi vorbeşte cu mult respect tot timpul. Nu-mi vine să cred. Acum câteva zile m-am întâlnit cu ei şi am vorbit, am glumit şi acum aflu că fetele sunt moarte. Am glumit că eu mâncam o prăjitură şi mi-au spus pofta şi să am grijă că dulciurile îngraşă”, povesteşte Mihaela Covaciu, profesoara de Limba Engleză a celor patru liceeni reşiţeni.

CITEŞTE şi:

Timişoara: Vitezomanul de 18 ani care a produs carnagiul din Banat şi-a revenit (GALERIE FOTO)


Timişoara: Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

UPDATE Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO

Inginer mort într-un accident cu opt victime, lângă podul pe care îl construia (VIDEO+GALERIE FOTO)

Şase vieţi pierdute într-o goană spre moarte (GALERIE FOTO)

Reşiţa: Clubul Sportiv UCMR este în doliu

VIDEO: Imagini filmate la faţa locului, imediat după accident

ATENŢIE!  Imagini şocante!



 

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite