Şoferii se tem mai mult de gropile drumurilor din Caraş-Severin decât de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Niciun drum naţional de pe raza judeţului nu este blocat din cauza zăpezii şi, în general, se circulă destul de bine. Conducătorii auto au mai multe bătăi de cap din cauza gropilor din asfalt şi nu ca urmare a condiţiilor meteorologice.

În această dimineaţă, circulaţia nu era întreruptă sau restricţionată pe niciunul din drumurile din Caraş-Severin. Există însă şi porţiuni de drum acoperite cu zăpadă, unde şoferii trebuie să fie foarte atenţi cum apasă pedala de acceleraţie pentru a evita evenimente neplăcute. Pe DN 67A, drum care leagă localitatea cărăşeană Broşteni de  Strehaia, judeţul Mehedinţi, zăpada măsoară un centimetru şi carosabilul este foarte alunecos. Umed şi cu porţiuni de zăpadă este şi DN 57A, între Pojejena şi Socol.


Atenţie sporită trebuie să aibă şi şoferii care circulă pe DN 57B, între Oraviţa şi Iablaniţa. Ceva mai greu se circulă şi pe drumul care leagă Reşiţa de Anina. Aici există mai multe porţiuni acoperite cu zăpadă şi carosabilul e umed. DN 58A, drum care face legătura între Lugoj(Timiş) şi Soceni, presupune o mai mare atenţie din partea şoferilor. Drumul e umed cu porţiuni de zăpadă frământată. Aceeaşi situaţie se întâlneşte şi pe DN 68 km, între Otelu Roşu şi localitatea Haţeg, din Hunedoara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite