Şoferii aflaţi în tranzit prin Caraş-Severin se întrec în contravenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă acţiune a poliţiştilor de la Circulaţie desfăşurată pe şoselele judeţului a confirmat faptul că un număr îngrijorător de mare de conducători auto circulă după propriile reguli, neţinând cont de indicatoarele care limitează viteza sau interzic depăşirile.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier Caraş-Severin au iniţiat în zilele de 27 şi 28 august o nouă acţiune pe drumurile naţionale din judeţ cu scopul de a preveni accidentele cauzate de viteza excesivă, depăşirile neregulamentare sau consumul de băuturi alcoolice. Rezultatele s-au văzut imediat, pentru că, în cele două zile în care traficul a fost supravegheat de poliţiştii rutieri, nu a avut loc niciun accident grav, evenimentele rutiere reducându-se la câteva tamponări uşoare. Sancţiunile dictate pentru abateri la regimul circulaţiei autoturismelor pe drumurile publice au fost însă numeroase şi i-au costat scump pe conducătorii auto.


Sute de contravenineţi
    “Am depistat 477 de contravenienţi. Am contabilizat şapte infracţiuni, toate la regimul circulaţiei, şi au fost reţinute în vederea suspendării 28 de permise de conducere. Dintre acestea, două pentru consumul de alcool, cinci pentru depăşiri neregulamentare şi 21 pentru viteză excesivă. În urma acestei acţiuni au mai fost reţinute cinci certificate de înmatriculare”, a declarat inspector Ştefan Radu, de la Serviciul Rutier Caraş-Severin. Potrivit acestuia, regulile de circulaţie sunt ignorate cel mai des pe şoferii aflaţi în tranzit prin Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite