Şoferii cărăşeni nu au nici o problemă în a se urca băuţi la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de 48 de ore poliţiştii au amendat trei şoferi care conduceau pe străzile din judeţ sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel mai grav caz a fost depistat pe raza comunei Măureni. Şoferul imprudent avea o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Prezenţa rutieriştilor este tot mai simţită pe străzile judeţului. În ultima acţiune pe care aceştia au desfăşurat-o au depistat trei conducători auto care s-au urcat băuţi la volan.  Cea mai mare concetraţie de alcool a fost depistată la un şofer care se deplasa pe Drumul Naţional 58B în localitatea Măureni.

”În urma testării cu aparatul alcooltest a conducătorului auto a rezultat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate 2 probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.Tot în aceste zile au mai fost depistaţi doi şoferi care conduceau băuţi.

Unul dintre aceştia conducea pe Drumul Naţional 6. În acest caz şoferul testat cu aparatul alcool test avea o concentraţie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat fapt pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nu a scăpat de controlul poliţiştilor nici un reşiţean care a fost depistat pe strada Timişoarei în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat la testarea cu aparatul alcooltest. Şi în acest caz s-au recoltat două probe de sânge.Cei trei şoferi imprudenţi s-au ales cu dosar penal pentru săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0.80 mg/l alcool pur în sânge.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite