Şoferi neglijenţi şi tramvaie kamikaze în oraşul de pe Bârzava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentele dintre maşini şi tramvaie sunt tot mai dese
Accidentele dintre maşini şi tramvaie sunt tot mai dese

O şoferiţă şi-a ieri lăsat maşina mai mult pe linia de tramvai decât pe trotuarul Bulevardului Revoluţia din Decembrie 1918. Inevitabilul s-a produs şi un tramvai care se deplasa dinspre cartierul Govândari spre centrul civic a acroşat-o. Circulaţia mijloacelor de transport în comun a fost blocată pentru câteva ore.

„Nu mi-am dat seama că tramvaiul nu are loc de maşina mea. Am lăsat-o aici, pe trotuar, că nu aveam unde să o parchez în altă parte. Este greşeala mea şi o să suport cheltuielile, ce să fac?”, s-a scuzat femeia neglijentă. Vatmanul tramvaiului susţine că nu a putut evita accidentul: „A parcat cum nu trebuie. Degeaba am văzut eu că maşina stă în calea tramvaiului. Nu-l poţi opri aşa repede. Dintre pasagerii tramvaiului, nu a fost nimeni accidentat. Asta şi pentru că impactul nu a fost foarte violent, eu am apucat să frânez”.

Rutină pentru poliţişti
Organele de poliţie au considerat evenimentul drept unul obişnuit, netrecând zi fără ca măcar un tramvai să fie implicat într-un accident rutier. Un astfel de accident, pe aceeaşi stradă a avut loc, acum câteva săptămâni. Atunci, din cauza maşinilor parcate pe trotuar, un conducător auto nu a văzut că vine tramvaiul şi a intrat direct în mijlocul de transport în comun.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite