Şmecherul care a accidentat două profesoare pe trecerea de pietoni şi apoi a fugit a ajuns în faţa instanţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Călin Gheju a condus o maşină ce avea numere false în seara zilei de 8 ianuarie a acestui an şi, după ce a spulberat două femei care treceau strada prin loc semnalizat, a fugit de la locul accidentului. Acum e judecat pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice.

Citroen-ul condus de tânărul de 24 de ani, în care se mai aflau doi amici de-ai acestuia, le-a lovit violent pe cele două femei care traversau regulamentar. Gheju n-a fost interesat nici măcar o clipă de starea de sănătate a victimelor şi s-a făcut nevăzut printre blocuri. La fel şi ceilalţi pasageri ai maşinii. Motivele sunt foarte simple. Tânărul nu avea carnet de conducere, iar autoturismul cu care a gonit pe Bulevardul A.I Cuza avea numerele de înmatriculare ale altei maşini. După ceva mai puţin de o oră de la producerea accidentului, prietenii lui Gheju s-au prezentat la sediul Poliţiei. Şoferul a aflat şi el că mascaţii au plecat pe urmele sale şi, însoţit de avocat, s-a predat organelor de Poliţie. A fost reţinut pentru 24 de ore, dar instanţa a considerat că nu se impune şi arestarea sa preventivă. „El s-a predat de bună voie. Şi-a recunoscut integral faptele de care este acuzat. O să contribuie cu tot ce poate să ajute părţile vătămate, pentru că el înţelege că are o culpă şi că trebuie să le ajute. Atunci a urcat pentru prima dată la volan”, îl apără Ioan Iancu, avocatul său.
    Călin Gheju a scăpat de arestul preventiv, dar nu şi de răspunderea în faţa legii. Tânărul are astăzi al doilea termen de judecată în procesul aflat pe rolul Judecătoriei Reşiţa, în care este acuzat de infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Elena Andrei şi Livia Deliu, profesoarele accidentate, s-au constituit p%

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite