Şmenurile şi combinaţiile managerului şpăgar de la spitalul din Moldova Nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Telescu, managerul spitalului din Moldova Nouă, va fi judecat pentru luare de mită
Mircea Telescu, managerul spitalului din Moldova Nouă, va fi judecat pentru luare de mită

Prinderea în flagrant a managerului Spitalului orăşenesc Moldova Nouă, Mircea Telescu, în timp ce primea suma de 4.000 lei de la o reprezentantă a unei societăţi comerciale şi trimiterea acestuia în arestul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, au scos în evidenţă lucruri incredibile.

Obiceiurile managerului erau cunoscute inclusiv de primarul oraşului Moldova Nouă, Ion Chisăliţă.
Înainte ca Lenuţa Piştolea, administratorul SC Tropis Com SRL, să-l dea pe managerul-şpăgar pe mâna procurorilor de la Anticorupţie, mama acesteia, Florentina Piştolea, s-a plâns primarului Ion Chisăliţă.
„Este adevărat că am discutat cu dânsa. A fost în audienţă la primărie acum vreo lună. A venit la persoane fizice, deşi trebuia la juridice, dar am stat de vorbă şi mi-a spus ce probleme are. Am înţeles că ar avea de recuperat aproximativ un miliard de lei vechi şi că ar mai fi şi alte probleme. I-am promis că voi discuta cu managerul spitalului şi am sfătuit-o ca, în cazul în care problema nu se va rezolva, să se adreseze organelor competente ale statului”, spune Chisăliţă.

A sfidat avertismentele
„I-am spus să rezolve problemele cu firma respectivă. Am înţeles că ulterior s-a întâlnit cu doamna Piştolea şi i-a reproşat faptul că l-a pârât la mine. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar acum rămâne doar ca instanţa să facă dreptate”, a mai spus primarul din Moldova Nouă.
Telescu nu a fost prea mulţumit nici cu comisionul de zece la sută. Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, „cu ocazia unei discuţii între reprezentanta firmei şi directorul spitalului, acesta a menţionat că, pentru continuarea colaborării, comisionul său va creşte la 15 la sută”.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite