Sindicaliştii sar la gâtul guvernanţilor şi ai şefilor judeţului: „Să-şi bage minţile în cap!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 200 de reşiţeni, membri ai tuturor confederaţiilor sindicale din judeţul Caraş-Severin, sunt astăzi în capitală pentru a lua parte la unul dintre cele mai de amploare mitinguri din ultimele două decenii organizate în România.

Principala revendicare a sindicaliştilor care vor protesta în Piaţa Victoriei alături de colegii lor din ţară este păstrarea nivelului pensiilor şi al indemnizaţiilor pentru mame, pe care Guvernul României intenţionează să le reducă drastic.
    „Din partea CNSLR Frăţia am plecat 50 de oameni. Am închiriat un autocar pentru a ne deplasa în Bucureşti”, a spus Jivomir Tovladiac. Preşedintele filialei judeţene a Cartel Alfa contează pe 82 de persoane, cei mai mulţi dintre ei fiind membri FEN. Blocul Naţional Sindical din Caraş-Severin va fi reprezentat la miting de 30 de persoane. „Mâţa e groasă de data asta. Ori se pun pe treabă, ori ne ascultă, ori pleacă de la Guvernare. Liderii judeţeni ar face bine şi ei să-şi bage minţile în cap. Se pare că au uitat că sindicalismul din oraş a salvat Reşiţa în 1994”,  a spus liderul BNS Caraş-Severin, Nicolae Drăgan.
    Sindicaliştii au anunţat că se vor deplasa în capitală ori de câte ori va fi nevoie, în ciuda faptului că, pentru un autocar de 30 de persoane costurile se ridică la 40 de milioane.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite