Şi totuşi de ce nu circulă noile autobuze prin municipiul Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, consilierii locali s-au întâlnit din nou în şedinţă, iar pe ordinea de zi erau două hotărâri cu trimitere directă la cele opt autobuze. Acum, ele au trecut din domeniul public în domeniul privat. Nu şedinţele dese sunt o problemă ci faptul că patru dintre autobuze nu au actele în regulă, cel puţin deocamdată.

Dar de ce ele nu sunt nici la această oră pe traseu?  Situaţia este destul de simplă. Pe la Registrul Auto Român au trecut doar patru din cele opt. „Deocambată la noi au fost aduse actele doar pentru patru autobuze, iar din punctul nostru de vedere doar acestea pot ieşi pe traseu“, a precizat Viorel Brajovan, directorul RAR Caraş-Severin. Printre angajaţii societăţii care asigură şi transportul local circulă tot felul de zvonuri. Unul dintre ele este şi cel legat de întârzierea predării acestor autobuze.

Cei mai mulţi dintre ei spun că Primăria are în vedere scoaterea tramvaielor din circulaţie şi mai mult decât atât o asociere cu o firmă din Mediaş care ar trebui să vină la Reşiţa, iar această asociere ar lăsa pe drumuri mai mult de 100 de angajaţi. În orice caz dacă reşiţenii vor dori să circule cu autobuzele cumpărate recent, mai au de aşteptat.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite