Sfârșit de săptămână plin de accidente în Caraș-Severin. Victimele au refuzat internarea în spital.

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai multe dintre accidentele produse la acest sfârșit de săptămână au avut la bază fie neatenția pietonilor, fie consumul de alcool al șoferilor implicați. Din fericire victemele nu au necesitat internarea în spital.

Primul accident a avut loc la Reșița, pe strada Văliugului, iar șoferul unui autoturism nu s-a asigurat în momentul în care a vrut să vireze la stânga și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr de 19 ani. În urma accidentului două persoane au fost ușor rănite.

Consumul de alcool a fost și el la ordinea zilei la acest sfârșit de săptămână. Un pieton de 58 de ani din Caransebeș a trecut strada prin loc nepermis și a fost acroșat de un autoturism. „Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă“, ne-a informat Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.
Tot la acest sfârșit de săptămână, polițiștii au intervenit la Bocșa la un accident în care era implicat un moped. Din cauza neatenției șoferul mopedului de 28 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut în afara părţii carosabile.

„În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului mopedului fiind transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea“, a mai spus Ancuța Cărbunaru.
Pe moped se afla şi un alt bărbat în vârstă de 50 de ani, dar care nu a suferit nicio vătămare.
La testarea cu aparatul alcooltest a tânărului a rezultat o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în  aerul expirat.
 

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite