ORAŞUL MEU PE SCURT: Se circulă greu în Clisura Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile au circulat bară la bară
Maşinile au circulat bară la bară

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Reşiţa.

Se circulă greu în Clisura Dunării
Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe un singur sens al drumului naţional DN 57, care leagă judeţele Caraş-Severin şi Mehedinţi. La kilometrul 56 al drumului ce merge paralel cu Dunărea s-a produs o alunecare de teren, fără a se înregistra victime. Drumarii sunt deja la faţa locului pentru a semnaliza zona afectată şi a pentru reda circulaţiei, în cel mai scurt timp posibil, şi al doilea sens de mers.

Victime ale vitezei pe şosele
Două persoane şi-au pierdut viaţa, în ultimele 24 de ore, iar alte două au ajuns la spital cu răni destul de grave, în urma accidentelor care au avut loc pe şoselele din judeţ.  Accidentul în care au decedat cele două persoane a avut loc din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi a cauciucurilor cu care era echipată maşina. Alte două accidente care au avut loc tot din cauza vitezei au băgat doi oameni în spital, cu multiple fracturi.

Mai puţini copii născuţi în 2009
Tot mai puţine reşiţence sunt dispuse să devină mămici. Conform Direcţiei Judeţene de Statistică, în perioada ianuarie-octombrie a anului 2009 s-au născut peste 2.000 de copii, în condiţiile în care au decedat peste 3.000 de cărăşeni. În 2009, s-au născut cu 13 copii mai puţin decât în anul 2008. Sporul natural este negativ, de doar 1.076 de persoane, a anunţat, astăzi, Cosmin Macarie, directorul coordonator al DJS.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite