Se caută studenţi reşiţeni pentru joburi în Germania

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii îşi pot găsi de lucru în străinătate
Reşiţenii îşi pot găsi de lucru în străinătate

Tinerii care doresc să muncească în străinătate au doar câteva zile la dispoziţie pentru a-şi pregăti dosarele de angajare. Reşiţenii pot lucra în hoteluri, restaurante sau fast-food-uri, industrie uşoară sau menaj, pe un venit de până la 1.500 de euro.

Firmele nemţeşti caută studenţi pentru perioada de vară. Reşiţenii pot lucra în hoteluri, restaurante sau fast-food-uri, industrie uşoară sau menaj, pe un venit de până la 1.500 de euro. Selecţia tinerilor interesaţi de astfel de job-uri se face la Bucureşti, începând cu data de 6 ianuarie, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă.
„Una dintre condiţiile de participare este ca vârsta celor interesaţi să lucreze în Germania să fie cuprinsă între 18 – 35 ani. Depunerea dosarelor şi susţinerea testului de limba germană va avea loc în perioada 06–20 ianuarie 2010, orele 10.00–15.00, la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, din strada Spătarul Preda”, a declarat Ana Toma, directorul coordonator al Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite