Şcolarii reşiţeni i-au pus gând rău liderului din seria a V-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muncitorul Reşiţa îşi joacă ultimele şanse
Muncitorul Reşiţa îşi joacă ultimele şanse

Roş-negrii pot răsturna ierarhia la vârf în Liga a III-a de fotbal dacă înving astăzi, Pandurii II Târgu Jiu. În schimb, Muncitorul Reşiţa îşi joacă ultimele şanse de a rămâne şi la anul în eşalonul trei, gospodarii având nevoie de trei puncte din deplasarea de la Sânnicolau Mare.

Neînvinşi în returul Ligii a III-a de fotbal, roş-negrii nu vor să întrerupă seria rezultatelor pozitive, chiar dacă, astăzi, de la ora 17, primesc, în Valea Domanului, vizita liderului, Pandurii II Târgu Jiu.  În ciuda faptului că cele două formaţii sunt despărţite de nu mai puţin de 17 puncte în clasament şi că formaţia gorjeană este considerată drept cea mai bună din seria a V-a, elevii lui Rocco Sandu sunt convinşi că pot opţine măcar un rezultat de egalitate.
Tonul optimist îl dă chiar directorul clubului reşiţean, Cristian Bobar, care crede că, odată cu ieşirea echipei din zona fierbinte a clasamentului, băieţii vor juca mult mai dezinvolt, fără presiune. “Ne aşteaptă un meci greu, cu formaţia de pe primul loc, care prestează cel mai bun joc dintre toate echipele seriei. Au şi câţiva jucători care nu prind lotul primei echipe, cea care activează în Liga I, dar noi jucăm acasă şi trebuie să scoatem un rezultat pozitiv. Mi-aş dori o victorie, dar cred că m-ar mulţumi şi o remiză”, a spus Bobar.
Tot într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii a III-a la fotbal, Seria a V-a, Muncitorul Reşiţa joacă în deplasare, cu Unirea Sânnicolau Mare.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite