Scandal cu sex, cuţite şi cătuşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr a ajuns în spatele gratiilor, iar fosta lui concubină şi noul iubit al acesteia se chinuie pe patul de spital. Florin Laurenţiu Enache plăteşte scump pentru că s-a lăsat orbit de gelozie şi a pus mâna pe cuţit ca să-şi recâştige iubita.

Tânărul de 26 de ani şi-a luat adio de la femeia pe care a vrut să o convingă cu cuţitul să se întoarcă în viaţa lui şi, mai mult decât atât, s-a ales cu un dosar penal pentru tentativă de omor. Florin Laurenţiu Enache s-a iubit pentru o vreme cu o femeie mai în vârstă cu 13 ani decât el. Nu cu mult timp în urmă a fost părăsit, iar Lavinia şi-a găsit fericirea în braţele lui Ştefan, de 31 de ani.

„Echipa deplasată la faţa locului a stabilit că altercaţia între cei trei s-a produs ca urmare a faptului că femeia a trăit în concubinaj cu Florin Enache până în urmă cu aproximativ trei luni, după care şi-a făcut un nou prieten, lucru pe care fostul concubin nu l-a acceptat”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Tânărul de 26 de ani şi-a pierdut minţile şi s-a năpustit asupra celui care l-a lăsat fără marea dragoste. Femeia a căzut la mijloc, astfel că, toţi trei au ajuns la Urgenţe. „În urma scandalului, femeia prezenta leziuni la nivelul mâinilor şi toracelui, Florin Enache - o plagă înjunghiată în zona gâtului şi a toracelui, iar Ştefan T. prezenta plăgi înjunghiate la nivelul toracelui”, a mai spus reprezentantul Poliţiei.

Imediat ce starea de sănătate i-a permis, Enache a fost prezentat Tribunalului Caraş-Severin cu propunere de arestare preventivă. „Instanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 29 zile şi a respins cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu. Inculpatul nu a dorit să dea declaraţii în faţa instanţei şi nu a declarat recurs”, a precizat Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite