Şase tone de televizoare şi frigidere au fost colectate la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţenii scapă de televizoarele vechi
Reşiţenii scapă de televizoarele vechi

Reşiţenii s-au debarasat de frigiderele, televizoarele şi casetofoanele vechi şi au participat conştiincioşi la campania de colectare a DEE-urilor care s-a organizat la Reşiţa şi în şase sate apartinătoare.

Campania de colecatre a DEE-urilor a fost un real succes la Reşiţa. Deşi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec  şi-a propus să strângă din oraşul de pe Bârzava cinci tone de deşeuri, reşiţenii au „aruncat” mai bine de şase tone de aparate electronice şi electrocasinice vechi.”Ne-am atins obiectivul la Reşiţa.

Am reuşit chiar şi să îl depăşim cu aproximativ o tonă. 30 la sută din deşeuri s-au colectat din cele şase sate aparţinătoare Reşiţei”, a spus Florin Popa, responsabilul campaniei care s-a desfăşurat la Reşiţa.

În oraş au fost aplasate 19 puncte de colectare unde reşiţenii au adus aparatele pe care nu le-au mai folosit. Acţiunea care a avut loc la Reşiţa face parte dintr-o campanie care-i recompensează pe cei care au grijă de mediu.

La tombola cu premii,organizată de asociaţie, reşiţenii au şansa să câştige unul din cele 20 DVD playere, 5 Micro Hi-Fi System şi 25 de MP4 playere.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite