Sârbul care furniza arme, droguri şi ţigări de contrabandă în Clisura Dunării este propus pentru arestare (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sârbul ajunge în faţa instanţei
Sârbul ajunge în faţa instanţei

Jozef Scjop, bărbatul de 40 de ani care a ajuns în mâinile poliţiştilor de frontieră cărăşeni, este considerat a fi unul din primii trei furnizori de produse de contrabandă de la graniţa româno-sârbă şi are legături cu membrii grupării conduse de Marius Drăgan, interlopul care plănuia să-l bată pe procurorul Bucurică.

Poliţiştii de frontieră cărăşeni au reuşit prinderea în flagrant a unui cetăţean sârb care încerca să introducă în ţară, peste frontieră, 1.000 de pachete de ţigări destinate contrabandei. “În jurul orelor 00.30, în timp ce supravegheau zona de risc, poliţiştii de frontieră au observat o persoană de sex masculin care a trecut fraudulos frontiera, având asupra sa un colet voluminos. Bărbatul a fost somat verbal de către poliţişti şi reţinut după câţiva metri”, a precizat Iasmina Maghiar, reprezentantul Poliţiei de Frontieră.

VIDEO Vezi aici cum a fost adus sârbul la sediul Poliţiei de Frontieră

VIDEO Vezi aici cine este interlopul reţinut de oamenii legii


S-a trecut la identificarea contrabandistului, moment în care oamenii legii au avut parte de o mare surpriză. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind Jozef Scjop, un cetăţean sârb, în vârsta de 40 de ani, care alimentează de ceva vreme Clisura Dunării cu ţigări, droguri şi chiar şi arme. “Ca urmare a unei operaţiuni realizate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Oraviţa, Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin cu sprijinul SRI, în noaptea de 8 spre 9 iunie, a fost reţinut unul din principalii furnizori de ţigări de contrabandă, arme şi droguri de pe frontiera româno-sârbă. Acesta, împreună cu alţi doi suspecţi, încercau să treacă fraudulos frontiera cu o cantitate de 200.000 de ţigarete. Persoana în cauză a fost reţinută pentru 24 de ore, în sarcina sa reţinându-se infracţiunile de trecere frauduloasă a frontierei, contrabandă în formă calificată şi evaziune fiscală”, a declarat procurorul George Bucurică.

Sârbul va fi prezentat astăzi, Judecătoriei Oraviţa cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO Vezi aici ce au găsit oamenii legii în bagajul interlopului

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite