Şapte persoane au fost rănite la acest final de săptămână pe şoselele din Caraş- Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital
Răniţii au fost transportaţi de urgenţă la spital

Cele două evenimente în urma căruia şapte persoane au fost rănite au avut loc pe Drumul Naţional 58 şi Drumul Naţional 6. Şoferii care au produs aceste accidente sunt cercetaţi pentru vătămare corporală din culpă.

Accidentele rutiere au avut loc pe două dintre cele mai circulate şosele din judeţul Caraş- Severin. În urma accidentului de pe Drumul Naţional 6 cinci persoane au fost  rănite. Unul dintre pasageri au fost transportat la Spitalul din Timişoara fiind rănit grav.

„În urma efectuării cercetării la faţa locului s-a stabilit că în timp ce D.Adrian de 21 ani, din judeţul Gorj, conducea un microbuz, din direcţia Lugoj spre Caransebeş, s-a angajat în depăşirea unui grup de autovehicule, moment în care nu a observat că în faţa coloanei de autovehicule depăşite, un autocamion efectua viraj la stânga şi a intrat în coliziune cu acesta.

Autocamionul a fost condus de Z.Florin de 53 ani, din comuna Nădrag judeţul Timiş”, a spus agent Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş- Severin.

Un alt accident în urma căruia doi bărbaţi au ajuns în spital a avut loc la doar câţiva kilometri de Reşiţa. Accidentul a  avut loc datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

„Accidentul a  avut loc pe DN 58. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce C.Florin Emil de 30 de ani, domiciliat în Sacu, jud. Caraş-Severin, conducea un autoturism, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune frontala cu autoturismul ce rula regulamentar din sens opus, condus de M. Adrian, de 48 de ani, din Reşiţa”, a spus Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş- Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite