Șanse minime de angajare pentru șomerii cărășeni pe final de an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şomerii încearcă să se angajeze prin AJOFM
Şomerii încearcă să se angajeze prin AJOFM

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin a făcut publică lista cu ofertele agenţilor economici în ceea ce priveşte locurile de muncă disponibile.Veștile pentru șomeri însă, nu sunt dintre cele mai bune. Asta în contextul în care cei peste 12.000 de șomeri au la dispoziție 44 de joburi.

Astfel, pentru cei aproximativ 12.000 de şomeri, sunt doar 44 de joburi libere. Numai patru dintre acestea sunt pentru cărăşenii cu studii superioare. Şi în această săptămână cele mai multe locuri de muncă sunt în domeniul confecţiilor, iar tinerii cărăşeni sunt de părere că nici în primele luni din anul viitor nu vor putea să se angajeze.

„Eu fac un curs de frizerie şi nu cred că îmi voi găsi foarte curând un loc de muncă în domeniu“, a spus Elena Boţoagă, una dintre reşiţencele care a rămas anul acesta fără un loc de muncă. „Noi îi aşteptăm pe toţi șomerii interesaţi de locurile de muncă puse la dispoziţie la sediul Agenţiei, ca să vadă despre ce este vorba și cum pot ocupa joburile vacante“, a declarat, în această dimineaţă, Carla Goagă, consilier superior al AFOFM Caraş-Severin.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite