Înainte să plece în SUA, o reșițeancă a bătut 500 de kilometri ca să îl întâlnească pe Perversul de pe Târgu Ocna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţeanca l-a căutat prin tot Bucureştiul pe Perversul de la Târgu Ocna
Reşiţeanca l-a căutat prin tot Bucureştiul pe Perversul de la Târgu Ocna

Cam așa sună povestea reșițencei, Oana Gălan, care s-a săturat de România și Caraș-Severin, pentru că mentalitatea oamenilor este limitată. Așa că, tânăra, de 29 de ani a depus cerere pentru viză, pe care de altfel a și obținut-o. Timpul suficient care i-a rămas între tren și ora la care a trebuit să prindă avionul a determinat-o să ia o decizie trăsnită. 

„Am plecat cu vagonul de dormit din Reșița, iar până să prind avionul aveam timp suficient, așa că, mi-a trecut prin cap ideea de a face o poză cu cineva cunoscut: Perversul de Târgul Ocna”, povestește reșițeanca. Așa că, nu a mai stat pe gânduri. Înainte de emigrare, a luat un taxi și a plecat prin București, în căutarea aventurii. „Știam doar că lucrează la o spălătorie.

Taximetristul a fost amabil și i-a întrebat pe colegii săi, prin stație. Cei mai mulți dintre ei au știut unde îl găsim pe băiat, așa că întâlnirea de gradul zero a fost inevitabilă”, spune Oana Gălan, care s-a declarat impresionată de modul în care „Perversul” s-a comportat. „A fost cu lacrimi când i-am spus că vin tocmai din Reșița.

A zis că au mai venit oameni să se fotografieze cu el, dar nu de la o astfel de distanță”, spune reșițeanca. Oana Gălan a fost uimită chiar și de manierele tânărului. Acesta a invitat-o la o cafea, pe care, de altfel a și plătit-o, refuzând să o lase pe tânără să scoată vreun leu din buzunar.

Acum, decoperă SUA

Reșițeanca Oana Gălan este una dintre multele persoane care au ales să înceapă o viață nouă, peste granițăele țării. Tânăra și-a făcut pașaport și a procedat ca alți 5.000 de cărășeni care au preferat aceeași variantă în ultimele luni ale acestui an. „Sunt în Statele Unite de numai câteva săptămâni și, cel mai probabil, rămân aici până în luna mai, cel puțin. Nu am cuvinte să descriu cât poate fi de frumos. Cred că orice om merită o astfel de experiență”, a adăugat reșițeanca.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite