Exclusiv: Internaţionalul Florin Ciubotariu lasă Reşiţa pentru Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Extrema stângă de la UCM Reşiţa a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea bănăţeană preferând să se întoarcă acasă, la Suceava. Ciubotariu este al şaptelea jucător care se desparte în această vară de vicecampioana României.

După Tucanu, Butulija, Pancu, Pasic, Damjanovic şi Ionescu, internaţionalul Florin Ciubotariu se desparte şi el de UCM Reşiţa, echipă sub culorile căreia a câştigat de trei ori Cupa Challenge şi ediţia din acest an a Cupei României. Extrema Reşiţei şi a naţionalei se află la final de contract cu gruparea bănăţeană şi nu a fost convins de boss-ul Adrian Chebuţiu să continue cu alb-albastre.
    Ciubotariu se întoarce acasă, la Suceava, după şase ani petrecuţi în Banat. “Clubul mi-a făcut o propunere, dar eu sunt decis să merg la Suceava. Mi s-a propus un contract pe doi ani de zile, condiţiile financiare fiind cam aceleaşi cu cele oferite de Suceava. Am considerat că este mai bine pentru mine să revin acasă, chiar dacă am petrecut şase ani foarte frumoşi la Reşiţa şi plini de satisfacţii. Am câştigat cu UCMR patru trofee, trei continentale şi unul intern, şi nu voi uita perioada petrecută aici”, a afirmat Florin Ciubotariu.
    Dacă unii dintre cei aflaţi pe lista disponibilizaţilor au destule lucruri de reproşat conducerii UCM Sport, Ciubotariu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Chebuţiu. “În handbalul românesc nu am întâlnit un conducător de club cum e domnul Chebuţiu. S-a comportat exemplar, ca un profesionist şi nu am ce să-i reproşez. Îi doresc succes UCMR-ului şi de acum încolo”, a dăugat handbalistul.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite