S-au deschis pârtiile de schi pe Semenic, iar turiştii au urcat la prima oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea din ultimele 48 de ore a mărit stratul de zăpadă de pe versant la peste 20 de centimetri, optim pentru sporturi de iarnă. De la aflarea veştii, zeci de turişti se pregătesc să ia muntele cu asalt şi să profite de premiera pe care natura le-a rezervat-o în weekend.

Pârtia „Crucea de Brazi” este deschisă de astăzi pentru schi. Asta pentru că, stratul de zăpadă a depăşit în cele din urmă 20 de centimentri, aşa cum este indicat pentru schi. Turiştii au şi luat la cunoştinţă, şi-au făcut bagajele, şi-au luat schiurile şi au plecat la drum. Fie că stau numai pentru o zi sau pentru tot weekendul, distracţia este, de acum, garantată.

„Urc împreună cu prietenii mei astăzi, să ne dăm cu schiurile şi cu placa, pentru că am auzit că e liber la acest sport de iarnă”, spune Liviu Ionuţ Negovan, unul dintre reşiţenii pasionaţi de munte. „Iniţial am vrut să mergem pe Muntele Mic, dar Semenicul este mult mai aproape”, a adăugat tânărul, care se va întoarce în oraş, după ce oboseşte la schi. Pe Muntele Semenic ninge în continuare, astfel că, în zilele următoare este posibil ca şi alte pârtii să fie deschise.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite