S-a jucat Hora pe circuitul stradal din Sinaia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piloţii de la UCM Reşiţa au câştigat ambele etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă în care s-a alergat pentru trofeul “Sinaia Forevever”. Lucien Hora şi Christian Nistoran s-au impus fără emoţii în faţa unor nume grele în motorsportul românesc şi se apropie de noi titluri de campioni.

Lucien Hora face senzaţie pe coastele din ţară la volanul monopostului Lola F3000 şi doar un dezastru îl poate face să piardă laurii de campion absolut la finele acestui sezon competiţional. În etapa de vineri, cea cu numărul şapte a campionatului, ucemeristul l-a bătut cu aproape trei secunde pe Titi Aur, stabilind totodată şi un nou record al traseului, care îi aparţinea din 2009 pilotului clujean. Silviu Dumitrescu, pe Dallara, a terminat pe trei. Celălalt pilot care aleargă sub culorile UCMR, Christian Nistoran, a câştigat la pas Grupa N şi a terminat pe patru la general.


Dublă reşiţeană la Sinaia
Piloţii reşiţeni au dominat şi etapa de duminică, când Hora şi Nistoran au fost imposibil de bătut. Titi Aur nu a reuşit decât să mai reducă ecartul care l-a separat în etapa de vineri de veteranul ucemerist, apropiindu-se la două secunde. Paul Andronic a completat podiumul în Clasamentul Open. Christian Nistoran a realizat şi el dubla la Grupa N, de data aceasta cu un timp care i-a asigurat doar locul cinci la general.
    După opt etape consumate din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, Lucien Hora conduce în clasamentul Open cu 140 de puncte, cu 41 mai mult decât campionul en-titre, Dnaiel Onoriu. La Grupa N, Christian Nistoran este lider autoritar cu 155 de puncte acumulate, faţă de 86, cât a adunat Sorin Iliescu.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite