Rudele celor care au prostit America ameninţă jurnaliştii care relatează despre “escrocheria eBay”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele 13 persoane arestate de către magistraţii Tribunalului Gorj în dosarul fraudei de 20 de milioane de dolari, printre care şi reşiţenii Dorian Papavă şi Laurenţiu Adam, au ajuns din nou în faţa instanţei de la Tribunalul Gorj, de data aceasta, pentru a fi pusă în discuţie prelungirea şederii lor în spatele gratiilor.

“Au fost prezentaţi instanţei cu propunere de prelungire a duratei arestării preventive dispuse în cursul urmăririi penale”, a declarat Vasile Popescu, procuror-şef al DIICOT Gorj. Alături de cei doi tineri din Reşiţa, mai sunt urmăriţi penal pentru fraudă informatică, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave, fraţii Dragoş şi Horaţiu Bălănescu, Constantin Iovan Mic, Florian Crangă, Ilie Bărbulescu, Ioan Medeleanu, Octavian Spătariu, Damian Grigorescu, Liviu Stan, Marius Ţărăngoiu şi Florin Carcalicea.


    Mai mulţi dintre membrii familiilor şi apropiaţi ai acestora i-au agresat ieri pe jurnaliştii prezenţi în spatele Tribunalului Gorj, pentru a filma sosirea dubei Poliţiei în care se aflau cei 13 inculpaţi. „S-a scris că le-am adus pizza în arest, de parcă cine ştie ce le-am fi adus. Orice om normal îşi permite să mănânce o pizza. O să îi dau pe toţi în judecată", a strigat unul dintre bărbaţii care a lovit camerele de filmat în timp ce împărţea ameninţări. Au şi cu ce să-şi plătească avocaţi. “Prejudiciul total cauzat până în prezent este de aproximativ 20 de milioane de dolari”, se precizează într-un comunicat al Biroului de Presă al DIICOT.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite