Reşiţa: Criminalul care şi-a ucis mama se credea descendent al Dinastiei Romanovilor şi luptător în legiunea străină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Criminalul care şi-a ucis mama se credea descendent al Dinastiei Romanovilor şi luptător în legiunea străină
Reşiţa: Criminalul care şi-a ucis mama se credea descendent al Dinastiei Romanovilor şi luptător în legiunea străină

Dănuţ Bujor, criminalul care şi-a ucis mama în cartierul Moroasa din Reşiţa, este recidivist, a fost recuperator şi credea că face parte din Dinastia Romanovilor

CITEŞTE ŞI: Reşiţa: Medicul care l-a externat pe criminalul care şi-a ucis mama refuză să dea explicaţii

Reşiţa: EXCLUSIV Criminalul care şi-a ucis mama a scris mesaje halucinante pe uşa camerei sale (GALERIE FOTO)

Reşiţa: VIDEO Un tânăr consumator de droguri şi-a ucis mama chiar de ziua tatălui acestuia

Bogdan Bujor, fratele criminalului care şi-a ucis mama vorbeşte în exclusivitate pentru Adevărul despre povestea fratelui său, Dănuţ Bujor. Problemele bărbatului în vârstă de 27 de ani au apărut în urmă cu mulţi ani. Prima oară acesta a plecat de acasă pentru a munci în Spania. S-a stabilit în Tenerife unde a făcut parte dintr-o bandă de recuperatori şi a început să consume droguri. “După ce a fost în Spania a plecat în Anglia unde a trecut graniţa cu un paşaport fals şi cu o altă identitate. În Anglia a fost prins de poliţie şi a fost arestat. Ţin minte că la un moment dat am fost sunat de un poliţist de acolo care îmi cerea date despre el pentru că dăduse vreo cinci identităţi“, a spus Bogdan Bujor.


S-a întors acasă direct la Gătaia
După ce nu s-a mai descurcat în străinătate, Dănuţ Bujor s-a întors în Reşiţa. Din cauza numeroaselor scandaluri pe care le provoca în familie, acesta a fost internat în Spitalui de Neuro Psihiatrie din Gătaia. Nu a stat decât trei săptămâni. Întors acasă, ameninţările cu moartea au reînceput. “Mama mea se întorsese în ţară de câteva zile. Pentru că nu mai putea suporta, stătea mai mult plecată în Austria. Cu tata era mai greu să se pună pentru că, vorba vine, a fost sportiv la viaţa lui nu era uşor să-l baţi“, a spus Bogdan Bujor, fratele criminalului care şi-a ucis mama.

    
 
Ura femeile
Reşiţeanul vorbeşte şi despre ura acerbă a fratelui său pentru femei. “E posibil ca această ură să pornească de la o decepţie în dragoste pe care a avut-o cu vreo femeie. Ultima oară când eu am cunoscut vreo fată cu care el a umblat a fost perioada liceului. De atunci nu a adus nici o femeie acasă“, a adăugat Bogdan. Băiatul spune că îşi ura cel mai tare mama pentru că o considera “vulpea albă, mama tuturor vulpilor roşii“. În mintea lui, Dănuţ Bujor credea că moartea mamei sale va duce la dispariţia tuturor celorlalte femei.



Părinţii lui erau spioni
O altă poveste halucinantă a lui Dănuţ Bujor (foto dreapta jos) este faptul că acestea se credea descendent al Dinastiei Romanovilor. “El spunea că părinţii noştrii sunt doi spioni care îl ţin pe el departe de familia lui Din Rusia. Spunea că misiunea lui este aceea de a-i omorî pentru ca el să reia tronul Rusiei“, a spus în încheiere Bogdan Bujor, fratele criminalului care şi-a ucis mama.

image
image
image
image

    


VEZI VIDEO DESPRE FAMILIA CRIMINALULUI CARE ŞI-A UCIS MAMA:

image
image
image

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Fratele victimei de la Resita.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite