România a obţinut şase medalii de aur la Campionatul European Unifight organizat la Reşiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 100 de concurenţi din toată Europa  au venit pentru două zile la Reşiţa. Manifestarea a avut loc în sala Polivalentă din Reşiţa unde sportivii au făcut adevărate demonstraţii de lupte în stil militar. Printre medaliile obţinute de români se numără şi două medalii de bronz obţinute de reşiţeni.

Juniorii României care au luptat în cadrul Campionatului European Unifight desfăşurat la Reşiţa au avut rezultate foarte bune. În cele două zile de concurs aceştia au obţinut şase medalii de aur. « Cu un lot puternic, România a cucerit 3 medalii de aur la Unifight full contact şi 3 la Unifight light. Cei care au urcat pe podium şi au obţinut medalii de aur pentru România sunt : Diana Belbiţă (14-15 ani, 52 kg), Nicolae Boldea (16-17 ani, 60 kg), Ionuţ Răceanu ( 16-17 ani, 65 kg) », a spus Simona Niculescu, Secretar General Federaţia Română de Unifight.

Nici reşiţenii nu s-au lăsat mai prejos la această competiţiei europeană. Claudiu Dragoescu şi Darius Butean au participat la aceeaşi categorie de vârstă, la 16-17 ani, categoria 75 de kilograme şi au obţinut medalii de bronz. Cei doi sunt pregătiţi de antrenorul Dorin Alexandru.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite