Rocco Sandu a lăsat copiii pentru echipa mare a Reşiţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rocco întinde o mână de ajutor şcolarilor mari
Rocco întinde o mână de ajutor şcolarilor mari

Tehnicianul care a mai antrenat FC Şcolar şi în prima parte a campionatului a acceptat oferta conducerii clubului din Valea Domanului de a reveni pe bancă după ce antrenorul-jucător Lucian Dobre a anunţat că intenţionează să-şi găsească o echipă într-un campionat din străinătate.

Pus în imposibilitatea de a aduce un tehnician cu nume pe banca tehnică a unei echipe de Liga a III-a şi cu un buget modest, directorul FC Şcolar, Cristian Bobar, s-a orientat către unul din antrenorii grupelor de copii şi juniori care activează în cadrul clubului. În ciuda faptului că s-au vehiculat mai multe nume, cum ar fi Carol Gurgu, Dan Potocianu şi chiar Leontin Doană, şeful rosso-nerilor a ştiut de la bun început cine merită să preia echipa.
“Rocco Sandu a făcut o treabă bună şi în tur. El a preluat echipa în condiţii grele şi nu putea face minuni. Nu s-a descurcat deloc rău, dar şi noi ne temeam să nu ne afundăm prea tare în subsolul clasamentului şi să nu mai putem face nimic în retur. De asta am recurs atunci la înlocuirea lui cu Alex Pelici, nu că am fi avut mare lucru să-i reproşăm. Mă bucur că a acceptat să revină şi sper să ne îndeplinim obiectivele împreună”, a spus Bobar.

 Cantonament la stadion
În ceea ce priveşte lotul de jucători, Bobar susţine că nu vor exista prea multe schimbări, în primul rând din cauza bugetului. A admis însă că e posibil să plece câţiva jucători, dar acest lucru îl va hotărî împreună cu antrenorul. Rosso-nerii vor efectua şi un stagiu de pregătire centralizată, tabără urmând a fi instalată chiar în mini-hotelul de la Stadionul “Mircea Chivu”. În altă ordine de idei, trebuie spus că modernizarea bazei sportive continuă, în cel mai scurt timp urmând a fi instalat un covor sintetic pentru antrenamentele copiilor.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite