„Riposta” polițiștilor s-a lăsat cu aproape 1000 de amenzi usturătoare, în trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de la Rutieră au acţionat pe şoselele judeţului
Poliţiştii de la Rutieră au acţionat pe şoselele judeţului

Poliţiştii au participat în aceste zile la o amplă acţiune de diminuare a fenomenului infracţional. Astfel, peste 700 de poliţişti au acţionat pe străzile din judeţ în cele trei zile ale acţiunii. Rutieriştii au instalat pe şosele filtre, atât pe raza comunelor, cât şi în localităţile din Caraş-Severin.

Timp de trei zile, poliţiştii cărăşeni au fost angrenaţi într-o nouă acţiune: „Riposta”. Inițiativa este a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin. După prima zi a acestei noi acţiuni, cei aproximativ 200 de poliţişti au aplicat 126 de sancţiuni. Cele mai multe au foat „încasate” de şoferii vitezomani care nu au respectat viteza legală de deplasare. La sfârşitul celor trei zile bilanţul a fost unul mult mai ridicat. Aproape 1000 de amenzi au fost aplicate în aceste zile.

”Au fost aplicate 988 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare se ridică la suma de 203 262 lei, iar valoarea bunurilor ridicate în vederea cercetărilor este de aproximativ 33 100 lei.”, a spus agentul Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin.

Pe lângă amenzi poliţiştii rutieri au reţinut 17 permise de conducere şi 14 certificate de înmatriculare. Au fost instalate în jur de 70 de filtre la nivelul judeţului. Poliţiştii au controlat aproape 200 de societăţi comerciale şi 11 transportatori de valori.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite