Restricţionări şi circulaţie îngreunată pe drumurile din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe restricţii de circulaţie au fost impuse pe drumurile din vestul ţării. Aşadar, între localităţile Dubova şi Moraviţa circulaţia se desfăşoară pe jumătate de drum pentru că se fac lucrări de consolidare a podurilor.

Conform informaţiilor publicate de „Drumuri şi Poduri Timişoara“, în această lună sunt programate mai multe lucrări ce vor îngreuna circulaţia din judeţ.  Astfel, din data de 15 martie vor începe lucrări de reabilitare pe tronsoanele Bahna-Mehadia, Domaşnea, Domaşnea-Caransebeş. Tot din 15 martie se va lucra la consolidări de poduri în localităţile Naidăş, Jamu Mare, Berzovia, Bozovici şi Moraviţa.

De asemenea, pe DN 6 Mehadia-Caransebeş se circulă pe un singur sens de mers pentru că se reabilitează părţi din carosabil. Şi la Jamu Mare, din cauza cedării rampelor podului, există o restricţie de tonaj de 12,5 tone, circulaţia desfăşurându-se pe jumătate de drum. Până la finalizarea lucrărilor, traficul rutier se va desfăşura pe ruta ocolitoare: Oraviţa-Anina-Reşiţa-Voiteg-Moraviţa-Jamu Mare.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite