Reşiţenii şi-ar putea ascunde în curând gunoiul după uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Bocşa a somat SC Prescom SA Reşiţa să-şi plătească datoriile pentru depozitarea deşeurilor. Haldina de la Bocşa şi-ar putea închide porţile pentru gunoiul pe care societatea de salubrizare îl adună de la containerele din spatele blocurilor reşiţene.

În această dimineaţă, maşinile care adună gunoiul din reşedinţa de judeţ ar fi trebuit să fie oprite la poarta haldinei din Bocşa. Cel puţin aşa a fost ameninţată conducerea Prescom Reşiţa de către administraţia publică locală din Bocşa. “Avem într-adevăr o datorie de 220.000 de lei. Nu este vorba de rea voinţă, pur şi simplu nu am avut cu ce plăti. Sunt totuşi 7.000 de metri cubi pe care îi depozităm într-o lună. Am plătit ieri 30.000 de lei, aşa că nu cred că vor fi probleme”, a spus Doru Marchiş, directorul Prescom.
    Viceprimarul Bocşei, Petru Miculescu, atenţionează însă că, dacă societatea de salubrizare din Reşiţa va acumula în continuare datorii, va trebui să ascundă sub preş munţii de gunoi. “Sunt două luni deja de când nu au plătit un leu. Cred că sunt vreo 300.000 de lei pe care îi avem de recuperat şi nu e normal să nu respecte contractul. Dacă datoriile cresc de la o lună la alta e posibil să nu mai primim deşeuri din Reşiţa în haldină”, a precizat Miculescu. “Asta ne-ar mai lipsi, să ne lase gunoiul la uşă”, a comentat, Anişoara Vugner, o gospodină reşiţeană.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite