Măsuri comuniste la CET Reşiţa: apa caldă curge după program

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii CET sunt nevoiţi să strângă robinetul la apă caldă
Angajaţii CET sunt nevoiţi să strângă robinetul la apă caldă

Din cauza datoriilor pe care le are Cet Energoterm la furnizorul de gaz s-a ajuns la o concluzie sumbră. Reşiţenii vor primi apă caldă dimineaţa şi seara după un program fix. Situaţia ar putea rămâne valabilă timp de o săptămână.


Datoria către furnizorul de gaz se ridică la suma de 16 milioane de lei, dar reprezentanţii Cet Energoterm spun că eşalonarea prin care se plăteşte această datorie a fost tot timpul respectată. „Am fost înştiinţaţi că se reduce cu 50 la sută debitul de gaz. Astfel, nu am avut de ales decât să alegem varianta aceasta. Noi am respectat datele din înţelegerea pe care am avut-o cu furnizorul“, a declarat Aurel Marinescu, directorul Cet Energoterm. Începând de astăzi, reşiţenii au apă caldă între orele 5.30-9.00 şi 19.00-22.30.  Numărul abonaţilor branşati la reţeaua locală de distribuţie a agentului termic este de 5.000. Reprezentanţii Cet Energoterm au mai precizat că această situaţie ar putea rămâne valabilă timp de o săptămână.


Reşiţenii supăraţi
Faptul că nimeni nu i-a anunţat cu câteva zile înainte că se va da apă caldă cu porţia i-a supărat la culme pe reşiţeni. „Nu mă aşteptam să mă trezesc fără apă caldă. Trebuia să anunţe din timp că au luat o astfel de decizie“, a spus Aurelia Bucur. Reprezentanţii primăriei spun că Cet Energoterm avea planificată pentru luna august o întrerupere pentru verificarea instalaţiilor. „În fiecare an se face o revizie. Din raţiuni profesionale a fost luată această decizie“, a declarat Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite