Reşiţenii încă mai au puterea să facă haz de necaz şi sunt inventivi când vine vorba de proteste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cerşetorii din Reşiţa a fost „ajutat“ de agenţii comercianţi din Piaţa Reşiţa SUD. Pentru că bărbatul vine zilnic în piaţă şi le cântă pe bani reşiţenilor, un grup de tineri au confecţionat doi oameni de zăpadă şi i-au botezat „inedit“.

„Băsescu“ şi „Boc“, cei doi oameni de zăpadă au fost în această după-amiază atracţia din Piaţa Reşiţa SUD. Reşiţenii care au trecut prin zonă s-au pozat alături de cei doi oameni de zăpadă şi chiar au completat o listă de nemulţumiri.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

„Îl cunoaştem pe bărbat de luni de zile. Vine aici în fiecare zi şi cerşeşte. Am vrut să-l ajutăm într-un fel să fie mai mult băgat în seamă. De când am făcut cei doi oameni de zăpadă lumea i-a dat mai mulţi bani, s-au pozat cu el. Unii dintre ei chiar şi-au arătat nemulţumirea faţă de nivelul de trai şi alte probleme cu care se confrunctă în viaţa de zi cu zi“, spune Cristian Schiopu, de 29 de ani, din Reşiţa.

Cerşetorul reşiţean a cântat ore în şir romanţele pe care le ştia, iar ajutorul primit i-a fost de mare folos, reşiţenii fiind mult mai miloşi într-o zi de joi.

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite