Reşiţenii din zona Stavila trăiesc un adevărat coşmar printre tranşeele ISPA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Famillia Schmidt, din zona Stavila, a stat doi ani cu şanţuri în faţa casei pe care a fost nevoită să le acopere ca să poată intra în locuinţă. Lucrările la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare din cadrul proiectului ISPA au adus în pragul disperării sute de reşiţeni.

Oamenii îşi rup picioarele în şanţurile săpate în mijlocul trotuarului şi acoperite la întâmplare, nu mai pot intra cu atoturismele în garaje şi se plâng că praful înghiţit le omoară plămânii. „E ceva îngrozitor. Reprezentanţii primăriei nu merg şi ei pe Semenic, nu trec pe aici, nu văd în ce hal arată oraşul? Cum îşi permit să ne lase să stăm în dezastrul ăsta de aproape doi ani de zile”, reclamă Voica Schmidt. Soţul acesteia, Oscar Schmidt, susţine că a scos bani din propriul buzunar pentru a astupa o porţiune de şanţ pentru a putea intra cu maşina în curte.
Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei, cunoaşte problema şi arată cu degetul spre vinovaţi. „Lucrările sunt în urmă cu vreo două luni. Sunt probleme mari acolo şi am cerut să fie prezentat un grafic al lucrărilor până în luna octombrie. Primăria nu e parte contractantă. Beneficiarul e Aquacaraş, în timp ce, Hidroconstrucţiei îi revine sarcina de a reface asfaltul”, a precizat Stepanescu.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite