Reşiţenii au de anul acesta Festival de Film de scurt metraj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Proiecţie de filme româneşti
Proiecţie de filme româneşti

După vizionarea filmelor la „Cultural“, reşiţenii se adună în centrul oraşului să vadă filme româneşti de marcă. Printre vedetele care au răspuns deocamdată invitaţiei s-au numărat Ioan Cărmăzan, Ion Cărmăzan, Nicu Ciobanu, Marius Florea Vizante şi Mihai Lungeanu.

Începând de ieri, la Reşiţa se organizază Festivalul de Film de scurt metraj. Mai mult decât atât, în fiecare seară, până sâmbătă, în centrul oraşului au loc proiecţii de film românesc. Ieri seară, Ion Cărmăzan, regizorul născut la Bocşa şi-a prezentat lungmetrajul „Margo“, iar azi, de la ora 21.00 va rula „Nea Mărin miliardar“, în regia lui Sergiu Nicolaescu.

Marius Florea Vizante, cunoscutul actor s-a simţit onorat să revină la Reşiţa. „Primele vizite le-am făcut aici împreună cu familia, iar azi vin în calitate de actor. Mă bucur că reşiţenii au ocazia să vizioneze filme de bună calitate“, a spus Marius Florea. Publicul a fost încântat de faptul că au putut să se delecteze după o zi de lucru. „Este extarordinar că se organizează evenimente de acest gen la Reşiţa, mai ales că din judeţ s-au născut multe nume importante în lumea filmului“, a spus Adela Iordache, de 35 de ani din Reşiţa. La Palatul Cultural, de la ora 16.30, începe cea de a doua zi a Festivalului de Film.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite