Resita: Reşiţenii care nu au card trebuie să stea la coadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Resita: Reşiţenii care nu au card trebuie să stea la coadă
Resita: Reşiţenii care nu au card trebuie să stea la coadă

E.On Gaz spune că nimeni nu-i obligă pe vârstnici să se calce în picioare.

Furnizorul gazelor naturale oferă multiple modalităţi de achitare a facturilor, dar reşiţenii se sufocă la cozi.

Conducerea E.ON Gaz România se arată surprinsă să afle de cozile interminabile pe care reşiţenii le fac la casieria situată într-un bloc turn de pe Aleea Tineretului din Reşiţa. Reşiţenii sunt nemulţumiţi că trebuie să stea la coadă la un singur ghişeu, în picioare, fără apă, uneori la 36 de grade Celsius.

Variante mai simple de plată

E.ON Gaz susţine există multiple variante de plată a facturii la gaz. „Clienţii E.ON Gaz România din municipiul Reşiţa au la dispoziţie un număr de 26 de locaţii unde se poate achita consumul de gaze naturale şi care reprezintă alternative la plata prin cele două casierii ale companiei noastre: şapte unităţi BRD, o unitate ING Bank, o unitate a Băncii Centrale Cooperatiste Creditcoop şi 17 puncte de încasare Paypoint”, a spus Florentina Maghiar, responsabil de imaginea societăţii.

Cu alte cuvinte, furnizorul de gaze naturale le recomandă clienţilor să-şi plătească facturile folosind cardurile, serviciul de  Internet Banking, ROBO cash sau achitarea automată a acestora direct din contul deschis la băncile cu care E.On Gaz are încheiat un contract de colaborare pentru ca abonaţii să nu plătească niciun comision.

„Eu primesc leafa în mână, nu pe card, aşa că, sunt nevoită să stau la coadă. În fiecare lună ne călcăm în picioare acolo, pentru că  e doar un ghişeu deschis”, spune Georgiana Roşian. „La casierie merg doar înainte de pensie, când nu e aşa aglomerat. În rest, merg să plătesc la bancă, pentru că e mai aproape de mine şi nu trebuie să aştept prea mult la rând”, spune Ileana Protopopescu.

Eu primesc leafa în mână, nu pe card, aşa că, sunt nevoită să stau la coadă
Georgeta Roşian, angajată

La casierie merg doar înainte de pensie, când nu e aşa aglomerat
Ileana Protopopescu, pensionară

Clienţii au la dispoziţie 26 de locaţii unde pot achita facturile la gaz 
Florentina Maghiar, PR E.ON Gaz

Reşiţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite