Reşiţa: Reşiţenii petrec de zilele oraşului (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai iubiţi artişti de muzică populară din Banat au făcut publicul reşiţean să se simtă foarte bine la zilele oraşului.

„Serbările Reşiţei” au continuat astăzi cu „Ruga Bănăţeană”. Cu mic, cu mare, oamenii au plecat spre Stadionul de Atletism, locul în care se desfăşoară manifestarea şi au sărbătorit. Serbările au început de vineri, dar startul concertelor a  fost dat aseară, cu muzică uşoară. După prânz locaţia în care se desfăşoară serbările era deja plină de lume. Comercianţii se întreceau în oferte. Vata pe băţ, caruselul şi picturile pe faţă au fost atracţia micuţilor, iar mititei şi berea i-au delectat pe cei mari.

Muzică pe toate gusturile

Serbările au continuat astăzi cu folclor. „Nouă ne place foarte mult muzica populară. Am văzut că sunt multe formaţii din toate zonele ţării şi m-am decis să venim aici”, a spus Ana Marcu.  Moldova a fost reprezentată de Liliana Pricop, Maramureşul de Mariana Şuşca, Ardealul de Alina Veleşcu, iar Oltenia de Olguţa Berbec.

„Ştiind că în Reşiţa nu sunt numai bănăţeni, regăsindu-se aici multe etnii, ne-am gândit că ar fi bine ca oamenii să poată asculta şi muzica din zonele din care provin. Pentru a fi pe placul tuturor am invitat şi formaţii nemţeşti, sârbeşti, croate şi chiar un cor din Ungaria. Ne bucurăm că oameni se simt bine”, a declarat Alina Cumpan, consilierul primarului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite