Reşiţa: Reşiţenii încă mai cred în miracole

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Reşiţenii încă mai cred în miracole
Reşiţa: Reşiţenii încă mai cred în miracole

Locuitorii din oraşul de pe Bârzava cred în şansa lor şi se înghesuie să dea banii pe un bilet la loto, în ciuda faptului că nu au câştigat niciodată.

Cosmin Goga este un tânăr de 25 de ani, care ieri a trecut pragul agenţiei loto din centrul oraşului. Nu îşi aminteşte pentru a câta oară. „Joc de când sunt mic la loto şi nu am câştigat niciodată”, povesteşte tânărul. Cosmin lucrează în construcţii şi are doi copii. Cel mare are patru ani, iar cel mic tocmai a împlinit trei zile, în ziua în care a cumpărat biletul, în speranţa obţinerii marelui câştig.

„În cazul în care marele premiu ajunge la mine, rămân în ţară, dar, probabil, îmi voi înfiinţa propria mea firmă de construcţii, să nu mai fiu nevoit să lucrez pentru alţii”, a adăugat tânărul, încrezător în şansa lui.

Norocul nu are vârstă

Angajata agenţiei loto spune că alte sute de reşiţeni sunt la fel ca şi Cosmin Goga. „Oamenii trec pragul agenţiei încă de când o deschidem. De când am deschis, în doar câteva ore, peste 30 de locuitori au venit să îşi cumpere bilet”, spune Mihaela Pavlovici, vânzătorul de bilete.

În ceea ce priveşte strategiile de joc, angajatul agenţiei spune că acestea variază de la om la om. „Nici ei nu mai ştiu ce metode să folosească. Mai ales că rezultatele se lasă aşteptate“. Unii pun numerele la întâmplare, dar cu toate acestea, vin cu lista de acasă. Alţii se bazează pe datele personale ale celor dragi. „Foarte mulţi clienţi cer ziarele vechi, ca să vadă frecvenţa numerelor câştigătoare”, spune Mihaela Pavlovici.

Speranţa moare ultima


Pentru că joi s-a câştigat marele premiu la categoria Noroc, în valoare de 378.000 de euro, reşiţenii au prins curaj şi au devenit consecvenţi în ritualul lor de a păşi pragul Loteriei Române la final de săptămână.

Un joc de milioane

Marele premiu valorează, la acest sfârşit de săptămână, aproape 25 de milioane de lei şi încă îşi aşteaptă câştigătorul. La ultima tragere, la categoria a doua au fost 11 câştigători, iar la categoria a III-a 280 de câştigători. Valoarea câştigului la Categoria II depăşeşte 10.000 de lei, în timp ce valoarea câştigului la Categoria III este de circa 600 de lei.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite