Reşiţa: Reşiţenii, dornici de muzică live

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reşiţa: Reşiţenii, dornici  de muzică live
Reşiţa: Reşiţenii, dornici de muzică live

Concertul susţinut aseară de trupa reşiţeană Nativ a fost pe gustul iubitorilor de muzică live. Cluburile cu muzică veche sau cu formaţii care cântă muzică live sunt din ce în ce mai căutate de petrecăreţi.

Tinerii reşiţeni preferă muzica de club şi agitaţia petrecerilor house. Cu toate acestea, în Reşiţa sunt multe persoane care au depăşit perioada adolescenţei şi care aleg ca loc de distracţie cluburi cu muzică veche sau localuri unde formaţiile cântă live. În oraş există două localuri unde se poate asculta muzică de calitate, live, şi un club unde vinerea se mixează muzică veche. Una dintre cele două cafenelele cu formaţii live este amplasată în cartierul Moroasa, iar cealaltă este o cafenea rock care se poate găsi în zona Muncitoresc.

Trupa Nativ în concert
Persoanele care frecventează cafeneaua rock din zona Muncitoresc nu fac parte doar din categoria celor care au trecut de vârsta de 30 de ani. „Mie nu îmi plac cluburile unde se pune mai mult accent pe cum eşti îmbrăcat decât pe distracţie. Eu vreau să mă simt bine, nu să arăt lumii cât de frumos sau urât sunt. Aici ascult muzică de calitate şi live, ce este cel mai important. Mi-am luat bilet la Nativ pentru că i-am ascultat la Serbările Reşiţei şi mi-a plăcut foarte mult cum cântă“, a spus Andrei Vuicu, un tânăr reşiţean de 20 de ani.
Cafeneaua a fost aproape plină ieri seară. Trupa Nativ a susţinut un concert live care a fost pe gustul celor prezenţi.
„Spectacolul a ţinut mai bine de o oră. Am cântat 14 piese şi toate au fost interpretate live“, a spus Daniel Puşcău, toboşarul de la Nativ. Spectatorii i-au aplaudat la scenă deschisă, bucuroşi de faptul că la ora actuală există trupe care să le reprezinte oraşul în toată ţara.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite