Reșițeanul Flavius Koczi aduce acasă și medalia de aur de la sol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După argintul de la individual compus gimnastul a devenit campion european la sol. Așa cum și-a dorit încă de la debutul Campionatelor Europene, gimnastul a reușit să obțină rezultate foarte bune, iar azi participă la sărituri.

Reşiţeanul Flavius Koczi a cucerit sâmbătă, 9 aprilie medalia de aur în finala de la sol, prima din palmaresul său la acest aparat. În ceea ce privește evoluția la individual compus, medalia de aur a fost câştigată de germanul Philipp Boy (88.875 puncte), iar pe locul trei s-au clasat ucraineanul Mikola Kuksenkov (88.350) şi britanicul Daniel Purvis (88.350). Această medalie este prima din cariera lui Koczi, la individual-compus. Ultima medalie masculină a României la individual-compus a fost câştigată la CE din 2005, de Răzvan Şelariu (argint). Flavius Koczi va mai evolua azi în finale la sol, iar la săritul, duminică.
Niciunul din exerciţiile lui Flavius Koczi nu a putut fi văzut în transmisiune directă la TV, regizorii germani preferând la fiecare rotaţie sportivii din ţara lor, pe cei britanici sau iberici.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite