Reşiţa joacă astăzi pentru calificarea în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UCM HC Caraş-Severin are de recuperat un handicap de şase goluri în returul cu Vardar Pro Skopje pentru a ajunge în careul de aşi al Cupei Cupelor. Meciul din Sala Polivalentă începe la ora 13, de la scorul de 28-22 pentru formaţia macedoneană.

Handbaliştii reşiţeni privesc cu mult optimism meciul de astăzi, în ciuda faptului că au pierdut prima manşă la o diferenţă de şase goluri, care nu este de neglijat, dar, e adevărat, nici nu înseamnă mare lucru în handbalul de astăzi şi, mai ales, la un asemenea nivel. Vicecampioana României nu a putut conta în meciul de la Skopje pe cel mai important om al său, Rică Pârâianu, dar nici pe serviciile lui Grozăvescu. Acesta din urmă nu va juca nici astăzi, din cauza unei accidentări, dar Rică va intra pentru a pune umărul la o nouă calificare istorică a Reşiţei.


    Antrenorul Gligore Czari consideră că şansele la calificare sunt aproximativ egale înaintea partidei din Sala Polivalentă. “Şase goluri nu înseamnă foarte mult într-un sfert de finală de cupă europeană. Au fost cazuri în care s-au remontat diferenţe şi mai mari de scor. Eu cred că păstrăm şanse la calificare. Rică nu e complet refăcut, dar va intra pentru că e mare nevoie de el”, a precizat tehnicianul reşiţean.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite