Reşiţa devine capitala tinerilor europeni pentru patru zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii din şase tări participante la un proiect pe teme de tineret se află în aceste zile în oraşul de pe Bârzava. Este vorba de proiectul internaţional „D-constructing D-mocrazy” la care este partener şi Centrul de Voluntariat din Reşiţa.

Proiectul a debutat în luna februarie şi este dezvoltat de un parteneriat european între tineri din Spania, Polonia, Franţa, Ungaria, Turcia şi România. În aceste zile, tinerii vor face o primă evaluare a modului în care s-a desfăşurat proiectul. De asemenea, aduc în discuţie rezultatele acţiunilor făcute în fiecare regiune, sub motto-ul „Să rupem rutina“.

Le place la Reşiţa
Tinerii au ajuns în oraşul de pe Bârzava ieri şi spun că se simt foarte bine la Reşiţa. „Prin astfel de acţiuni pe care le desfăşurăm, vrem să schimbăm mentalitatea oamenilor despre ceea ce înseamnă rolul tinerilor“, spune Remik Chudas-Sansza, Polonia. Alari Raieste iubeşte acest proiect, deoarece este unul despre intergrare europeană, în care ţinta sunt tinerii. „Ne cunoaştem mai bine şi avem ocazia să învăţăm lucruri importante unii de la alţii“, susţine Alari Raieste din Franţa.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite