Reşiţa are fete de argint

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetele Reşiţei, vicecampioane ale României
Fetele Reşiţei, vicecampioane ale României

Luptătoarele de la CSM Reşiţa au câştigat titlul de vicecampioane naţionale de seniori pe echipe, confirmând încă o dată valoarea şcolii de lupte din municipiul de pe Bârzava, o adevărată fabrică de campioni.

După o absenţă de opt ani de zile de pe podiumul Campionatelor Naţionale de lupte feminine pe echipe, fetele lui Adrian Dacica şi Nicolae Constantin au reuşit să pună mâna pe medalii la ediţia din acest an, desfăşurată la Sfântu Gheorghe. CSM Reşiţa le-a aruncat în luptă pe Alina Vuc (48 kg), Raluca Chircu (55 kg), Petronela Glinţa (59 kg), Olivia Neagu (63 kg), Roxana Năstruşnicu (67 kg) şi Diana Mudrag (72 kg). La capătul unor evoluţii foarte bune, luptătoarele reşiţene au câştigat titlul de vicecampioane. Au fost învinse de echipa clubului gazdă, CSM Sfântu Gheorghe, podiumul fiind completat de selecţionata CSM Oneşti-CSM Roman.


A revenit Glinţa!
    Antrenorul emerit Adrian Dacica este foarte satisfăcut de această nouă performanţă a fetelor pe care le antrenează. “Este un rezultat foarte bun, mai ales dacă ţinem cont de faptul că în ultimii ani nu ne-am mai calificat la turneul final. Este un rezultat care ne dă mari speranţe şi de acum încolo. Raluca Chircu a avut o evoluţie de apreciat, dar mă bucur foarte mult şi pentru revenirea Petronelei Glinţa”, a declarat Dacica. La sfârşitul săptămânii e rândul băieţilor să arate ce pot pe salteaua de la Lugoj.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite