Fratele contrabandist al primarului este căutat de polițiștii de frontieră de 72 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoritățile sârbe și frontieriștii cărășeni sunt încă în alertă, după ce fratele primarului din Vărădia a încercat să introducă ilegal în țară 14.000 de pachete de țigări, după care a dispărut fără urmă. Paul Cornel Mușa a fost chiar somat de polițiștii de frontieră cu 25 de focuri de armă. De 72 de ore, autoritățile îl caută continuu.

În ciuda celor prezentate de anchetatori, și anume că fugarul este fratele primarului din localitatea Vărădia, edilul șef, Dănuţ Muşa nu este convins că ar fi vorba despre el. „Nu ştiu să se ocupe cu aşa ceva. Dacă este vinovat o vor demonstra organele abilitate ale statului. Eu nu am mai vorbit cu el de vreo trei sau patru zile. Nu ştiu să vă spun prea multe, pentru că el stă în altă parte, eu locuiesc cu părinţii, şi nu pot şti exact ce face el. Nu pot nici să confirm că ar fi implicat, dar nici să infirm”, a declarat Muşa.

Percheziţii la domiciliu


Casa lui Cornel Paul Muşa a fost percheziţionată de poliţişti în scopul identificării şi altor probe care să confirme că acesta se ocupa cu contrabandă de ţigări. „Au fost la el acasă şi au căutat peste tot. Nu ştiu să fi găsit ceva. Şi pe mine m-au interogat, dar nu prea am avut ce să le spun”, a adăugat edilul-şef.
„Deocamdată, Paul Cornel Mușa nu a fost găsit. Căutările continuă atât în Sebia, cât și în România. Aria în care ar fi putut să se retragă este destul de mare”, a declarat în această dimineață pentru „Adevărul de Seară Reșița”, inspectorul Iasmina Maghiar, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Frontieră din Caraş-Severin.


Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite