Start la mișcarea pentru sănătate în localitatea Gărâna

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de pasionați ai sportului pe două roți s-au adunat cu mic cu mare în Poiana Lupului, de la Gărâna. Competiția a prins proporții naționale în acest an și se derulează pe trei categorii, în funcție de pregătirea fizică a fiecărui concurent.

„Traseul montan conţine 80 de km pentru sportivi cu experienţa si profesionişti, 50 de km pentru amatori şi 30 de km pentru toata lumea, chiar şi pentru cei care merg mai rar sau acum se apuca de acest sport“, a mai spus Cătălin Gavrilă. Asociaţia Bike Attack din Reşiţa organizează Banat Mountain Bike Maraton. „Evenimentul se adresează cicliştilor amatori din ţara şi de peste hotare şi a devenit deja tradiţie, ajungând anul acesta la a VI-a ediţie“, a declarat Cătălin Gavrilă, preşedintele Asociaţiei Bike Attack.
Maratonul va debuta sâmbătă cu ture individuale pe traseele deja marcate pentru recunoaştere, acomodare, antrenament şi plimbare. Startul va fi dat duminică, la ora 10.00, din Poiana Lupului de la Gărâna. Competiţia are loc pe trei trasee diferite ca lungime şi dificultate, având startul şi sosirea în acelaşi punct, în zona Poiana Lupului de la Gărâna – Wolfsberg.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite