Speranţe minime pentru despăgubirea sutelor de case afectate de inundaţiile din judeţul Caraş- Severin(GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inundaţiile de săptămâna trecută din judeţul Caraş- Severin au lăsat în urmă zeci de familii fără nimic. Deşi pagubele sunt foarte mari prefectul judeţului este sceptic în ceea ce priveşte primirea unui ajutor de la guvern. Peste 84 de milioane de euro sunt puse la dispoziţie la nivel de ţară pentru aceste dezastre, însă în Caraş nu se ştie câţi bani vor ajunge.

Localnicii din Bucoşniţa, Goleţ şi Slatina Timiş din judeţul Caraş- Severin speră în ajutorul autorităţilor. Aceştia au rămas fără agoniseala de o viaţă şi au încercat să recupereze câte ceva din ce le-a mai rămas. Situaţia este cu atât mai tragică cu cât ajutoarele din partea autorităţilor întârzie să apară.

image

 Dacă la nivel local au fost făcute toate eforturile pentru ajutorarea celor afectaţi,prefectul judeţului este sceptic în ceea ce priveşte ajutorul de la guvern. Conform acestuia 84 de milioane de euro din Fondul Solidaritatea se poate să fie blocaţi.

image

„Voi insista pe lângă ministrul Laszlo Borbely să aloce bani pentru refacerea infrastructurii din sud-estul judeţului. Aceşti bani sunt destinaţi sinistraţilor din întreaga ţară, dar nu se ştie exact suma alocată judeţului nostru”, a spus Octavian Ţunea prefectul judeţului.

Reşiţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite